Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic. Polițiștii IPJ Constanța au depistat mai mulți șoferi beți sau fără permis

ro

08 Aug, 2018 13:03 968 Marime text
Polițiștii IPJ Constanța au depistat mai mulți șoferi care s-au urcat la volan fie sub influența băuturilor alcoolice fie fără a deține permis de conducere valabil. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 8 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Prahova, care a condus un autoturism, pe strada Mihail Kogălniceanu, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Persoana în cauză a fost condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, unde acesta a refuzat recoltarea probelor.
 
La data de 8 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 7 august a.c., polițiștii din cadrul Postului de poliție Rasova au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Adamclisi, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Ștefan cel Mare, din localitatea Rasova, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice.        
 
            În cauze, au fost întocmite dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii