Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Constanța la persoane bănuite de trafic cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Cinci persoane au fost reținute

ro

20 Dec, 2018 14:55 2040 Marime text
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploiești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române,  sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - S.T. Ploiești, au efectuat o depistare în flagrant delict și 4 percheziții, în județele Prahova și Constanța, la persoane bănuite de trafic cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. 5 persoane au fost reținute.

Potrivit Poliției Române, la data de 19 decembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au efectuat o prindere în flagrant delict și 4 percheziții în județele Prahova și Constanța, într-o cauză penală privind traficul cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2017-2018, persoanele în cauză ar fi comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către mai multe persoane din Ploiești.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat de la locuințele bănuiților aproximativ 180 grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, o parte dintre ele fiind deja ambalate pentru distribuție, ustensile pentru consum și bani.

5 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Ploiești, iar procurorul de caz a dispus reținerea acestora pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, iar în cursul acestei zile, persoanele în cauză vor fi prezentate Tribunalului Prahova, cu propuneri legale.

”Aceste activități au beneficiat și de sprijinul polițiștilor din cadrul Unității Centrale de Analiza Informațiilor, polițiștilor specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța, precum și din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

De asemenea, la activități au participat și jandarmi din Ploiești” - au mai transmis reprezentanții Poliției Române. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii