Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții de amploare în mai multe județe, între care și Constanța. Grup infracțional bănuit de înșelăciune, șantaj și camătă, destructurat

ro

15 Mar, 2018 20:24 1813 Marime text
La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, împreună cu cei ai Poliției municipiului Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea Direcției Naționale Anticorupție-Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 22 de percheziții domiciliare pe raza județelor Constanța, Călărași și municipiul București.

Au fost vizate mai multe persoane suspectate de constituire a unui grup infracțional organizat, precum și de comiterea unor fapte de înșelăciune, șantaj, camătă, influențarea declarațiilor și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În acțiune au fost angrenați și polițiștii Direcției Investigații Criminale, Brigăzii Operațiuni Speciale -Constanța și cei ai Brigăzii Operațiuni Speciale-București, împreună cu cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța, IPJ Tulcea și IPJ Călărași.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii