Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Pensionară din Constanța, atacată și tâlhărită de doi indivizi. Suspecții au amenințat victima cu un cuțit

ro

27 Nov, 2018 09:33 1449 Marime text
Doi bărbați, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie și furt au fost reținuți de polițiștii constănțeni. 
 
Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat doi bărbați, în vârstă de 28, respectiv 30 de ani, ambii din Constanța, bănuiți de comiterea faptei.
 
Astfel, la data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 22.30, cei doi bărbați ar fi pătruns în locuința unei femei, în vârstă de 80 de ani, din Constanța, de unde ar fi sustras 400 de lei și un telefon mobil, după ce au amenințat persoana vătămată cu un cuțit.
 
Pentru probarea activității infracționale a celor doi bărbați, polițiștii constănțeni, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța.
 
În urma activităților de cercetare, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina celor doi bărbați alte trei fapte de tâlhărie, comise în locuințe, precum și trei infracțiuni de furt din locuință, toate având loc pe raza municipiului Constanța, pe parcursul lunii noiembrie a.c.
 
Prejudiciul total, estimat la aproximativ 11.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 25 % și a fost predat persoanelor vătămate.
 

”Polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei doi bărbați pe bază de ordonanțe, pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-i în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 27 noiembrie a.c. să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Acțiunea de documentare a întregii activități infracționale a beneficiat de suportul de specialitate al U.T.A.I. Constanța” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

UPDATE. 

Cei doi bărbați au fost prezentați în această după-amiază Judecătoriei Constanța care a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele fiecăruia. Ulterior au fost escortați și introduși în arestul I.P.J. Constanța. Ambii sunt recidiviști.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii