Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Ponta a apelat la bani publici pentru campania electorală

ro

11 May, 2014 17:29 1840 Marime text
Vicepreședintele PDL Raluca Turcan declară că premierul Victor Ponta a apelat la bani publici pentru a-și face campanie electorală pentru alegerile prezidențiale.

„Victor Ponta s-a lansat într-o campanie electorală pentru prezidențiale extrem de agresivă. Disperarea a început să-și spună cuvântul. Se folosește de orice prilej pentru a se promova și nu mai cunoaște niciun fel de limite. Este peste tot, mai puțin la Guvern. Mai întâi s-a folosit de pretextul alegerilor europarlamentare pentru a împânzi întreaga țară cu chipul său - de la panouri publicitare până la coșuri de gunoi și garduri - și a ține discursuri demagogice în care cere suportul românilor în alegerile din toamnă. Ieri seară însă a dovedit că tupeul său este nemărginit. În timpul difuzării concursului Eurovision, numele său a fost menționat de mai multe ori ca și cum el ar fi fost sponsorul evenimentului", a declarat Raluca Turcan, potrivit Agerpres.

„Ieri seară am fost cu toții martorii unei reîntoarceri în timp. Retrăim epoca Năstase, care folosea TVR-ul și orice eveniment public ca instrumente de campanie electorală. Îi cer lui Victor Ponta, în numele PDL, să dea explicații cu privire la folosirea banilor publici în scopuri electorale personale și solicit CNA să ia atitudine în acest sens”, a mai afirmat Raluca Turcan, citată de Agerpres.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii