Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:14 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pățania lui Marian Godină de ieri. Când dirija circulația pe ploaie

ro

05 May, 2016 05:28 2137 Marime textPolițistul Marian Godină, celebru de-acum pentru scrierile sale de pe pagina de Facebook, a relatat o altă pățanie, de ieri, când dirija circulația pe o ploaie de nici câinele nu-ți venea să-l dai afară cum se spune.
 
Iată ce i s-a întâmplat lui Godină.
” Azi dimineață, pe la şapte, dirijam traficul la o trecere de pietoni semaforizată. Nu era niciun pieton, aşa că lăsam maşinile să "curgă". La un moment dat, şi-a făcut apariția pe trotuar un câine mare, lățos şi la fel de ud ca mine, din cauza ploii. S-a oprit fix la bordură şi se uita fix la mine. Semaforul pentru pietoni era verde, dar eu lăsam în continuare maşinile să treacă.
Privirea câinelui părea nedumerită, se uita când la mine, când la semafor, de parcă îmi zicea: Mă, tu nu vezi că am verde? 
Când s-a făcut roşu pentru pietoni, m-am retras pe trotuar şi am stat atent să mă uit dacă va traversa câinele când se va face verde. Am vrut să filmez faza, dar când am băgat mâna în buzunar, mi-am dat seama că lăsasem telefonul în maşină pentru că ploua torențial şi îmi mai "murise" un telefon aşa.
Când s-a făcut verde pentru pietoni, câinele a observat că toate maşinile au oprit şi s-a uitat din nou spre mine. I-am făcut semn să treacă şi a traversat sub privirile amuzate ale şoferilor opriți. Or fi zis oamenii că-s nebun”.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii