Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celebrul polițist Marian Godină și-a făcut public salariul. Cât a câștigat în decembrie 2020

ro

05 Jan, 2021 12:54 3078 Marime text
  • „Totuși, aș crăpa de rușine să ies în stradă să spun că vreau mai mult“.

 Celebrul polițist Marian Godină și-a făcut public salariul! Într-o postare pe blogul său a declarat că luna trecută a primit salariul în valoare de 4700 de lei.
 
„Acum, pandemia asta a lovit din plin chiar sectorul privat. Mii de oameni au rămas fără locuri de muncă sau au intrat în șomaj. Nu e cazul bugetarilor, lor le-au rămas salariile intacte. Eu, de exemplu, am luat salariu 4700 de lei luna trecută. Nu i-am luat degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3 dimneața să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună. Am muncit nopți și sâmbete și duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă și nici pe degeaba.Totuși, aș crăpa de rușine să ies în stradă să spun că vreau mai mult. Asta în timp ce m-aș gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu“, a mai scris Godină.

Sursa foto: Facebook.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniela 05 Jan, 2021 17:43 Felicitari ptr. atitudini. Felicitari ptr aceasts luate de pozitie. Si eu am un salariu mic, in comparatie cu salariile"domnilor si dosmnelor". Dar nu ma plang. Ma gandesc la cei la care te gandesti si tu. FELICITARI