Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Părintele unui copil cu sindrom hemolitic-uremic vrea să dea în judecată Spitalul de Pediatrie din Pitești

ro

29 Feb, 2016 21:04 2221 Marime text
 
Tatăl unuia dintre copiii cu sindrom hemolitic-uremic de la Spitalul "Marie Curie" este nemulţumit de modul în care micuţul său a fost tratat la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. De aceea, bărbatul ia în calcul o posibilă acţiune în judecată, împreună cu părinții altor copii cu aceeași afecțiune. Copilul său a fost externat, astăzi, de la Spitalul "Marie Curie" din Capitală, dar Tiberiu Matei nu uită prin ce a trecut micuţul său.
 

"Medicii de la Spitalul din Pitești m-au trimis de la pediatrie la infecțioase pentru că medicul de gardă era foarte obosit, dormea. Mi-au zis asistentele și nu-l trezesc. M-au trimis la infecțioase unde îmi spuneau că este în regulă și mă trimiteau la pediatrie. La pediatrie mă trimiteau înapoi la infecțioase, ziceau că este bine, ne plasau ca pe minge. De trei ori au făcut așa. (...) Lor li se părea ok chiar dacă copilul era umflat și nu urina. Nu și-au făcut deloc treaba, vă spun eu. Să stați acolo să vedeți cum se comportă cu cei mici. Se comportă ca și cu niște animale. O să încerc să fac ceva. Am vorbit cu părinți, vom vedea. Ne gândim la ceilalți copii", a afirmat tatăl copilului, pentru Agerpres.

 
În opinia acestui părinte, șefii unității medicale din Pitești ar trebui să își dea demisia. Tatăl copilului din Topoloveni, județul Argeș, s-a declarat foarte fericit că micuțul este bine și le-a mulțumit cadrelor medicale de la "Marie Curie".
 

"A fost un coșmar trei săptămâni, ne rugam în fiecare zi ca totul să fie bine. La început, când l-am adus, era ca o legumă. Acum este destul de bine - râde, mănâncă, urinează", a spus tatăl copilului.



Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii