Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioloş face prima remaniere a Guvernului

ro

28 Mar, 2016 11:48 2148 Marime text
 
Premierul Dacian Cioloş pregăteşte prima remaniere. Cel puţin aşa susţin anumite surse politice, pentru România TV. Dacă e să ne luăm după ce spun politicienii respectivi, ghilotină vor sta capetele a cel puţin cinci miniştri.

Primul vizat ar fi ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaș-Cadariu, căruia i se reproşează că ar fi gestionat defectuos cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic. Ministru şi-a asumat, săptămânile trecute, în plenul Senatului, problemele de comunicare în cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic, dar se pare că nu a mai contat.

Cel de-al doilea ministru care ar urma să rămână fără scaun în guvernul Cioloş este cel de la Justiţie, care a gafat în privinţa ordonanţei de urgenţă privind interceptările.

Sursele citate spun că nici miniștrii de la Mediu și Fonduri europene nu vor scăpa de decapitare, mai ales că până acum nu s-au remarcat cu nimic. Ba, mai mult, săptămâna trecută, ministrul Mediului susținea că problema pădurilor tăiate nu este chiar așa gravă, scoțând ochii tuturor cu cifre și procente.

Pe lista neagră se află, din câte se pare, și Anca Paliu Dragu, ministrul Finanţelor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii