Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parada chelnerilor, cameristelor si bucatarilor pe Litoral, de 1 Mai

ro

15 Apr, 2010 21:22 2262 Marime text

barman.jpgCâteva sute de chelneri, cameriste şi bucătari din hotelurile de pe Litoral, îmbrăcaţi în costumele de lucru, vor mărşălui prin staţiunile de la Marea Neagră pe data de 1 Mai, pentru a demonstra forţa turismului din zonă, a declarat agenţiei Mediafax, Corina Martin, preşedintele ANAT.

"Pe 1 mai va fi organizată parada litoralului românesc, adică o demonstraţie în forţă a operatorilor din staţiunile turistice de la Marea Neagră", a spus Martin.

Astfel, vor defila câteva sute de chelneri, recepţioneri, cameriste, barmani, bucătari, ghizi, animatoare, DJ, marinari, salvamari şi ansambluri de dansuri multientnice din Constanţa.

Convoiul va fi însoţit prin staţiuni de fanfara Marinei, alături de actori şi clovni.Parada va începe la ora 10 dimineaţa, în Constanţa, unde va fi organizat şi un spectacol, apoi va pleca spre Mamaia, după care se va deplasa cu autocarele către Eforie şi Neptun, unde va avea loc un alt spectacol.

"Ne-am gândit să organizăm această paradă pentru că la bulgari nu se întâmplă nimic de 1 Mai pe litoral. Acum este momentul nostru. Noi ieşim la luptă în forţă", a mai spus Corina Martin.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pm 16 Apr, 2010 14:18 care chelneri si bucatari? aia care ieri erau frizeri si dulgheri? Avem cei mai slabi pregatiti oameni in domeniul turistic! Iar la mare personalul este total nepregatit, notiuni despre: ospitalite, servire rapida, zambet, politete, cunostinte in domeniul de activitate, sunt inexistente pentru oamenii de acolo si din cauza asta avem cele mai proaste servicii din Europa.
  • ad 16 Apr, 2010 09:41 foarte frumos o sa ma duc sa vad..