Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când joacă restul românilor Organizatorii au anunțat ora de start pentru Monica Niculescu - Serena Williams

ro

28 Mar, 2015 08:57 1469 Marime text
După ploaia torențială din noaptea trecută, care a făcut imposibilă disputarea meciului Monica Niculescu - Serena Williams (meci din turul II al turneului WTA de la Miami), organizatorii au anunțat programul actualizat pentru astăzi
  
Astfel, astăzi de la ora 17 (ora României, ora 11 la Miami) se vor relua partidele, jocul Niculescu - Williams urmând să fie al treilea pe terenul central, după Kanepi - Wozniacki și Smyczek - Tsonga, informează Ziare.com. 
  
Tot pe arena centrală va juca și Irina Begu, în ultimul joc, nu înainte de ora locală 21.30 (ora 3.30 a României) în fața Agnieszkai Radwanska. 
  
Pe terenul 7, în ultimul joc va evolua din nou Monica Niculescu, la dublu, alături de Alexandra Panova din Rusia, împotriva perechii Raymond/Stosur (Australia/SUA). 
  
Pe arena cu numărul 9 vor evolua Horia Tecau și Florin Mergea, care se vor duela în fața fileului, alături de partenerii lor, Jean-Julian Rojer și Dominic Inglot, în al treilea meci de pe arenă. 
  
În fine, pe terenul 10, Simona Halep își face debutul la turneul de dublu, alături de Alexandra Dulgheru. Cele două vor evolua în față perechii Hantuchova/Knapp (Slovacia/Italia). Partida este a doua pe teren, urmând să înceapă în jurul orei 20.30. 


Sursa: Ziare.com
Sursa foto: ziuanews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii