Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:36 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri constănţean Corneliu Caraion a ieșit din societatea Agrosar Compani SRL

ro

03 Aug, 2015 13:29 979 Marime text
 
Potrivit Monitorului Oficial al României, 3826/2015-07-30, Adunarea Generală a Asociaților societății Agrosar Compani SRL, au hotărât retragerea din societate, din calitate de asociat și administrator a lui Mahmudd Kursad Pura. Totodată s-a decis retragerea din calitatea de asociați a lui Avram Selanikio și a lui Corneliu Caraion.
 
Ca urmare a retragerii din societate a celor trei asociați, prin cesionare la valoarea nominală a părților sociale deținute către Mirela Cristina Caraion, aceasta din urmă a devenit asociat unic al SC Agrosar Compani SERL. După cesionare Mirela Cristina Caraion va deține întreg capitalul social al societății în sumă de 220 lei, reprezentând 22 de părți sociale, în valoare de 10 lei fiecare, cu o participare la profit și pierdere de 100%.
 
Totodată, s-a schimbat sediul societății în municipiul Constanța, pe strada Dionisie cel Mic.
 
Potrivit Monitorului Oficial cu numărul 2392/2015-05-13, s-a cooptat în societate Corneliu Caraion și Mirela Cristina Caraion.
 
Amintim că omul de afaceri constănţean Corneliu Caraion a fost arestat preventiv în ianuarie 2012, pentru 29 de zile. Surse avizate spuneau la acea dată că lui Caraion i s-ar imputa fapte legate de evaziune fiscală cu cereale. Alături de el, judecătorii constănţeni au dispus arestarea preventivă şi a lui Luigi Pescaru.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii