Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Ambasada Suediei la București despre numerele de înmatriculare personalizate. Unde se poate circula cu astfel de plăcuțe de înmatriculare

ro

30 Jul, 2018 09:29 2584 Marime text
Cazul numărului de înmatriculare personalizat, devenit viral în ultima perioadă pe site-urile din România a intrat în atenția Ambasadei Suediei la București. 

Printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a ambasadei se menționează că mașinile ce folosesc astfel de numere personalizate emise de Agenția Suedeză de Transport sunt valabile pentru călătoriile în Uniunea Europeană. 

”Unele site-uri media din România au raportat că nu se permite utilizarea plăcilor de înmatriculare suedeze personalizate în afara granițelor Suediei. Pretențiile se refereau la o mașină înregistrată în Suedia cu plăcuțe de mașină personalizate care au primit multă atenție mass-media în ultimele săptămâni. Articolele erau difuzate în mass-media sociale și prin mai multe site-uri media care nu au reușit să verifice informațiile sau veridicitatea revendicărilor. Unele dintre site-urile au ulterior șterse sau actualizate articolele.
 
Ambasada Suediei în România dorește să clarifice faptul că plăcile de mașină personalizate emise de Agenția Suedeză de Transport sunt valabile pentru călătoriile în Uniunea Europeană. Plăcile de mașini personalizate ar trebui întotdeauna să fie însoțite de documentele oficiale atât pentru plăcuțele de mașini originale, cât și pentru cele personalizate” - se arată în comunicatul Ambasadei Suediei la București.

Sursa foto: Facebook/Ambasada Suediei la București
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii