Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Șofer băut, depistat în Năvodari!

ro

29 Sep, 2023 14:46 912 Marime text
Sursa foto: Poliția Română
 
  • Astăzi, 29 septembrie, în jurul orei 01.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, de 42 de ani, ce conducea un autoturism, pe strada Constanței, fiind sub influența băuturilor alcoolice
  • Ieri, un alt șofer, de 22 de ani, conducea un autoturism în municipiul Constanța, având retrase plăcuțele cu numere de înmatriculare 
Potrivit IPJ Constanța, astăzi, 29 septembrie, în jurul orei 01.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, de 42 de ani, ce conducea un autoturism, pe strada Constanței, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge” declară polițiștii rutieri.


De asemenea, ieri, pe 28 septembrie, în jurul orei 21.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus, pe bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Constanța, un autoturism având retrase plăcuțele cu numere de înmatriculare.

În ambele situații, șoferilor li s-a întocmit dosar de cercetare penală, încheie sursa.

Citește și

Tânăr depistat băut și fără permis în comuna Corbu!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii