Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O turistă a fost muşcată de un câine pe plaja de la Trei papuci

ro

20 Aug, 2016 11:25 5388 Marime text
În plină zi, o turistă a căzut, ieri, pradă unui câine, pe plaja de la Trei papuci, din Constanţa. Potrivit România TV, femeia se pregătea să plece de pe plajă, când, din spatele unui unui beach-bar, a apărut un câine care a muşcat-o de picior.

În ajutorul femeii au sărit salvamarii de pe plajă, care au văzut cum s-a întâmplat totul. Aceştia i-au şi acordat turistei primele îngrijiri medicale, înainte ca acesta să plece spre spital.

Scandalizaţi de ce au văzut, alţi turişti de pe plajă au cerul ajutorul Poliţiei Locale Constanţa, care a trimis în zonă hinghierii, iar câinele care ar fi atacat-o pe femeie a fost ridicat şi transportat la adăpostul special.

Pe lângă majoritatea plajelor din Constanţa îşi fac veacul haite de câini maidanezi, care primesc de mâncare de la locuitorii blocurilor din zonă. Iar dacă, aşa cum o spune şi proverbul, câinele nu va muşca mâna ce-l hrăneşte, acest lucru nu elimină pericolul pe care câinii comunitari ce zburdă liberi pe străzile Constanţei în plin sezon estival, îl reprezintă pentru turişti şi nu numai.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii