Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:43 23 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou pas pentru reabilitarea bazei de supraveghere a animalelor fără stăpân a municipiului Constanța

ro

18 Dec, 2021 00:00 1008 Marime text
  • Undă verde pentru reabilitarea bazei pentru supravegherea animalelor fără stăpân din Constanța
  • APM Constanța a transmis că nu e necesară evaluarea impactului asupra mediului
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul depus de Primăria Constanța.
 
APM Constanța a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a proiectului: „SF de obiectiv mixt privind reabilitarea și modernizarea bazei de supraveghere a animalelor fără stăpân”,  propus a se realiza în jud. Constanța, mun. Constanța, str. Câmpul cu Flori, nr. 11.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 23.12.2021.
 
Amintim că prin Certificatul de Urbanism nr. 620 din data de 17 februarie 2021, Primăria Constanța dorește amenajarea unui adăpost fără câini fără stăpân, faza DALI, inclusive PAC, Proiect Tehnic, DDE+CS, studii. Valabiltiatea documentului este de 12 luni.
 
Amintim că, în ianuarie, Municipiul Constanța lansa un anunț de achiziție pentru serviciul de elaborare documentație tehnico - economică aferentă obiectivului de investiții „Reamenajarea adăpostului pentru câini fără stăpân" (studii de teren - studiu topografic, studiu geotehnic, DALI, deviz estimativ, PAC, PT, DDE, CS, documentatii pentru obtinerea avizelor/acordurilor)".
 
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Confort Urban preia oficial serviciul de capturare, transport și predare a câinilor fără stăpân din municipiul Constanța

 
Sursă foto: Pixabay.com
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii