Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:43 22 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție turiști Mai mulți câini își fac siesta pe o plajă din stațiunea Mamaia (galerie foto+video)

ro

06 Aug, 2017 21:26 4014 Marime text
O plimbare de seară se poate termina cu un incident neplăcut.

Câinii maidanezi s-au strecurat printre terasele de fițe de pe o plajă din stațiunea Mamaia.

Turiștii care se află în acestă perioadă pe litoralul românesc trebuie să fie cu ochii în patru și să nu-și lase copiii nesupravegheați deoarece micuții pot fi victimele câinilor maidanezi care se plimbă nestingheriți prin stațiune.

De ce sunt încă maidanezi în libertate?

Licitația privind ecarisajul a fost câștigată de Societatea Green Life Recycling, valoarea contractului fiind de 500.000 lei fără TVA.

Potrivit contractului încheiat în luna aprilie, firma trebuia să captureze și să transporte în adăpost  aproape 150 de câini lunar. Puțini având în vedere că în Constanța și în stațiunea Mamaia sunt peste 10.000 de câini comunitari.

Multe incidente au avut loc din pricina câinilor lăsați în libertate.

Vă reamintim de incidentul din această primăvara când un copil a fost atacat de o haită de maidanezi în parc, la Casa de Cultură. Copilul a fost salvat de un șofer care l-a luat în mașina sa.

Contractul nu era semnat la data în care copilul a fost atacat de câini deoarece, potrivit autorităților, firma nu avea toate actele necesare desfășurării activității.

Contractul a fost semnat ulterior, după incident.

 


Citește și: Editorial Contractul de ecarisaj nu trece examenul „genocidului“ canin şi nici nu rezolvă problema maidanezilor din oraş!

Copil atacat de câini la Casa de Cultură. Sesizări şi nemulţumiri Primăria Constanţa a semnat contractul de ecarisaj. Cu ce preț

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Niste Nesimtiti 09 Aug, 2017 15:23 Daca plajele ar fii mai curate fara tot felul de resturi cu siguranță nici acei maidanezi nu ar mai fii acolo...
  • fara nume 07 Aug, 2017 10:52 De ce nu vă luați de aceia care lasă sticle, pungi, coji de semințe? De cei care își fac nevoile pe plajă sau în apă? Toata plaja e plina de tigari, ambalaje, pampersi folosiți. Astea nu se mai vad..Doar cei 4-5 câini extrem de agresivi de pe plaja Crush. Mă mir cum de nu v-au mâncat de vii în timpul reportajului.. Noi, constănțenii, vă invităm să faceți un reportaj în lagărele pe care le invitați să adune câinii!!