Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O pasiune mai ciudată a unei femei a salvat viaţa unui bătrân!

ro

29 Mar, 2016 14:48 2016 Marime text
Leslie David este  este o tânără din Ontario (Canada), ce are o pasiune mai puţin obişnuită. Mai exact, Leslie vizitează case părăsite, le fotografiază, după care îşi pune imaginile pe contul său de Instagram, unde este cunoscută sub numele de “The Tourist” (Turista).
 
La ultima sa experienţă de acest gen, mai exact în urmă cu circa 11 luni, Leslie a trăit o poveste la care nu se aştepta. Când a deschis uşa unei case ce părea părăsită, femeia a găsit în interior un bătrân abandonat, care îşi trăia ultimele zile ale vieţii în mizerie şi singurătate.
 
Leslie s-a oferit imediat să îl ajute. L-a luat acasă, l-a spălat, i-a dat de mâncare, după care i-a găsit loc la un azil de bătrâni, unde primeşte o îngrijire exemplară, scrie inspiremore.com.
 

"Lawrence nu are ochiul drept, iar cataracta i-a infectat şi ochiul stâng. El a fost foarte drăguţ şi înţelegător cu mine, lăsându-mă să îi fac poză. Postez această fotografie pentru ca acele persoane care au pierdut legătura cu el să îl vadă şi să îşi reamintească de el. Sunt profund mişcată de ceea ce mi s-a întâmplat! Nimeni nu ar trebui să îşi trăiască ultimii ani din viaţa într-un asemenea fel. Aveţi grijă de bătrânii voştri", a spus Leslie pe Instagram.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii