Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Succesul intervenției din Capitală Polițiștii salvează dintr-un incendiu un bătrân de 94 de ani în imposibilitatea de a se mișca

ro

19 Oct, 2023 08:09 733 Marime text
Bărbat salvat dintr-un incendiu de polițiștii Capitalei!

La data de 17 octombrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 13 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 13.30, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 3, a izbucnit un incendiu, transmite DGPMB. 

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, din interiorul apartamentului în care incendiul era în desfășurare, se auzeau strigăte de ajutor, iar polițiștii au reușit să forțeze ușa și să o deschidă.

În interiorul locuinței polițiștii au găsit, întins pe podea, un bărbat, în vârstă de 94 ani, aflându-se în imposibilitatea de a se mișca.


În continuare, polițiștii au scos de urgență victima din locuință și i-au acordat primul ajutor, întrucât aceasta se afla în stare de semiconștientă și respira foarte greu, din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

De asemenea, un echipaj de prim-ajutor sosit la adresă i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale, acesta fiind, ulterior, condus la o unitate de specialitate, unde a rămas internat, a mai punctat sursa citată. 

Totodată, mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului.

În urma încendiului a ars o porțiune de aproximativ 5 mp din imobil, fiind afectați pereții și mobilierul.

Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.




Citește și:

Locuință cuprinsă de flăcări! Persoane evacuate și pagube semnificative (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii