Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt polițiștii eroi care au salvat un bătrân de 86 de ani din mijlocul unui incendiu de vegetație uscată

ro

18 Feb, 2022 18:46 1502 Marime text

Polițiștii din cadrul Poliției Oraș Panciu au intervenit la un apel 112, care anunța faptul că un incendiu de vegetație uscată se manifestă în cartierul Satu Nou.


 

”Odată ajunși la locul indicat prin apel, colegii noștri, Marian și Remus, au observat în mijlocul zonei de manifestare a incendiului, un bărbat dezorientat care încerca cu ultimele puteri să se lupte cu limbile de foc care se extinseseră deja  pe circa 1,5 ha.



Astfel, până la sosirea echipajelor ISU, polițiștii au pătruns până în zona de unde se auzea vocea stinsă și au reușit să scoată în siguranță un bărbat în vârstă de 86 de ani., relatwază Poliția. 



Postarea de pe pagina de Facebook a Poliției Române 



Pe tine ce te-a făcut fericit azi?


Polițiștii din cadrul Poliției Oraș Panciu au intervenit la un apel 112, care anunța faptul că un incendiu de vegetație uscată se manifestă în cartierul Satu Nou.
Odată ajunși la locul indicat prin apel, colegii noștri, Marian și Remus, au observat, în mijlocul zonei de manifestare a incendiului, un bărbat dezorientat, care încerca cu ultimele puteri să se lupte cu focul, care se extinsese deja pe circa 1,5 ha.


Astfel, până la sosirea echipajelor ISU, polițiștii au pătruns până în zona de unde se auzea vocea stinsă și au reușit să scoată în siguranță un bărbat, în vârstă de 86 de ani.


După sosirea colegilor de la SMURD, care i-au acordat îngrijirile medicale, serviciul a continuat.


„Ce m-a făcut fericit? Indiferent de ce se întâmplă pe parcursul zilei, dacă reuşeşti să apreciezi pe cineva şi să ai un moment de bucurie, înseamnă că a fost o zi preţioasă.


Colectează cât mai multe!" - ne transmite Remus



Sursa foto: Facebook / Poliția Română 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii