Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă etapă în războiul Frăţilă - Fercală SIF Transilvania reclamă COMCM la ASF

ro

05 Sep, 2014 08:26 2481 Marime text
Omul de afaceri Constantin Frăţilă, care deţine 5% din capitalul social al SIF3 Transilvania, a solicitat completarea ordinii de zi a Adunarii Generale Extraordinare a Acţionarilor din data de 20 octombrie, dorind scăderea salariului preşedintelui executiv, Mihai Fercală, scrie bursa.ro.
 
Totodată, SIF3 Transilvania a cerut la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) amânarea decontării tranzacţiilor efectuate cu acţiuni „SCUT”, dar şi blocarea tranzacţiilor viitoare făcute de „COMCM”. Directorul executiv, Mihai fercală a motivat că aceste acţiuni sunt în defavoarea SIF3, mai scrie ziarul bursa.ro.
 
În urmă cu câteva luni, Frăţilă a fost nevoit să demisioneze din conducerea COMCM, din cauza regulamentelor interne ale SIF3. De aici, între acesta şi Mihai Fercală au izbucnit mai multe neînţelegeri.
  
Menţionăm că omul de afaceri Constantin Frăţilă a cumpărat luni 0,23% din SCUT, procent ce corespunde pachetului vândut de către COMCM. La sfârşitul lui iunie, COMCM avea 64,0071% din SCUT, dar a renunţat în ultima lună la circa 25,5%, vânzând 18% din acţiuni către „Alexa Business & Investments”. Frăţilă şi familia sa deţin 31,6% din COMCM, iar SIF Transilvania, 56,72%.

Sursa foto: bursa.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii