Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O icoană miraculoasă din Mexic ajunge la Parohia Padre Pio din Constanta

ro

03 Oct, 2011 16:57 3593 Marime text
biserica-catolica-tomis-3-0.jpgMiercuri, 12 octombrie 2011, la romano-catolica Parohia Padre Pio din Constanta (pr. Paroh Balint Petru) va sosi  icoana miraculoasa a Sfintei Fecioare Maria de la Guadalupe (Mexic) care este cunoscuta ca fiind nepictata de mana omeneasca (singura aprobata de Biserica Catolica) şi fiind consacrata ca Protectoarea pruncilor nenascuti.
Periplul icoanei va continua
joi, 13 octombrie la Parohia romano-catolică Sf. Andrei din Mangalia (Pr. Paroh Antici Cristian) iar vineri, 14 octombrie Icoana Fecioarei Maria va sosi la Biserica Sf. Anton de Padova din Mihail Kogalniceanu (jud. Constanța), pr. Paroh Alecu Anton.
Icoana Maicii Domnului de la Guadalupe este o copie fidela in marime naturala a originalului care se afla in Mexic  iar episcopii catolici din Mexic au binecuvantat periplul ei prin biserici pentru oprirea avorturilor. Cu aceasta ocazie se va celebra o zi pentru apararea vieţii in Parohia sus-numita. Din programul zilei fac parte sfinte Liturghii, rozarii, adoraţie euharistica, proiecţii video, predici pe aceasta tema. Icoana se va afla in parohiile sus-numite pana a doua zi in jurul pranzului. Organizatorul evenimentului este Asociatia Darul Vietii in colaborare cu Parohia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii