Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu ar fi plătit taxa de rovinietă Bianca Drăguşanu a scăpat din nou de executarea silită

ro

28 Aug, 2014 11:45 2114 Marime text
Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti au respins cererea încuviinţării executării silite în dosarul în care reprezentanţii Companiei Naţionale de Drumuri au cerut executarea silită a Biancăi Drăguşanu pentru că aceasta nu ar fi achitat contravaloarea taxei de rovinietă. Decizia poate fi contestată cu apel.
 
Pe numele său întreg Anca Bianca Drăguşanu Calintir, diva nu se află pentru prima dată în atenţia magistraţilor, numele ei figurând în mai multe dosare aflate pe rolul instanţelor de judecată din România.
 
La începutul lunii august 2010, Bianca Drăguşanu a fost lăsată fără permis de către lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, după ce ar fi depăşit o coloană de maşini oprite la trecerea la nivel cu calea ferată, aproape de Poarta Albă. Pe data de 19 august 2010, Bianca Drăguşanu a contestat, la Judecătoria Medgidia, procesul-verbal. Pe 30 martie 2011, magistraţii au respins ca nefondată plângerea formulată de Drăguşanu împotriva procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei, întocmit de organul constatator IPJ Constanţa - Serviciul Rutier. Decizia Judecătoriei Medgidia a fost irevocabilă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii