Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:58 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moș Nicolae a ajuns la copiii din Delta Dunării. Ce cadouri au primit copiii (galerie foto)

ro

06 Dec, 2017 17:44 1621 Marime text
Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a vizitat, miercuri dimineață, școlile și grădinițele din mai multe localități ale Deltei Dunării, pentru a le duce celor mici daruri din partea lui Moș Nicolae, informează CJ Tulcea.
 
În total, peste 300 de copii care învață la unitățile școlare din Ceatalchioi, Pardina, și Chilia Veche au primit pungi din partea lui Moș Nicolae, de data acesta prin intermediul echipei Consiliului Județean Tulcea.

Președintele CJ, Horia Teodorescu s-a oprit la școala din Ceatalchioi, după care a cea din Pardina, iar la final a ajuns la Chilia. Pentru fiecare dintre elevi echipa Consiliului a pregătit câte o tradițională pungă cu dulciuri din partea lui Moș Nicolae.

Extrem de încântați de vizita Moșului, cei mici nu au mai avut răbdare și au scos repede din pungi darurile aduse de pe „uscat“. 

„Încă din primul an de mandat am decis ca, an de an, să mergem în anumite localități din județul Tulcea (până acum în altele decât municipiul), pentru a aduce astfel de daruri pentru cei mici. Am schimbat în fiecare an traseul astfel încât sper că, până la finalul mandatului, vom ajunge în toate comunele din Tulcea. Este pentru prima dată, însă, când am optat pentru un traseu pe apă și pot să spun că alegerea a fost una potrivită. Copiii din satele Deltei ne-au arătat că se bucură de venirea noastră, iar noi le-am arătat că sunt, cu toții, extrem de importanți pentru noi, chiar dacă locuiesc în municipiu sau într-un sat cu numai o mână de locuitori, aflat la mare depărtare de centrul județului“, spune Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea.

Ti-a placut articolul?

Comentarii