Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei – „Îi cer ministrului Curaj să aibă curajul să-i retragă titlul de doctor lui Victor Ponta”

ro

22 Nov, 2015 15:55 1871 Marime text
Monica Macovei, președintele partidului M10, i-a cerut, astăzi, ministrului Educației, Adrian Curaj, să aibă curajul să-i retragă titlul de doctor fostului premier Victor Ponta.
 
„Suntem la sediul M10, filiala Galați, care este pe strada Universității și Galațiul are o universitate de tradiție și cu o vechime de 65 de ani și pentru că suntem pe strada Universității, unde avem o universitate foarte bună, îi cer ministrului Curaj, ministrul Învățământului, să aibă curajul și să-i retragă titlul de doctor lui Victor Ponta", a declarat Macovei, potrivit Agepres.
 
Macovei consideră că trebuie să le fie retrase diplomele de doctorat sau de masterat tuturor celor care și-au plagiat tezele. „Victor Ponta a plecat acasă că așa i-a spus strada, dar de ce să rămână cu titlul de doctor pe care nu-l merită, pe care l-a furat? Deci, domnule ministru Curaj, aveți curajul să-i retrageți titlul de doctor lui Victor Ponta și tuturor celorlalți care și-au plagiat tezele de doctorat și nu sunt doctori, sau de masterat, și să le retrageți și lor diplomele", a spus liderul M10.
 
Sursa foto: www.paginaeuropeana.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii