Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mirel Rădoi a demisionat de la Steaua

ro

29 Nov, 2015 23:37 1300 Marime text
 
Mirel Rădoi a demisionat în această seară. Antrenorul Stelei, care deținea în acte funcția de director sportiv, a făcut decizia publică imediat după meciul cu Astra.
 
„Am luat hotărârea de a nu mai continua. E momentul să ne despărțim. Rezultatele de până acum m-au convins (...) Dacă filosofia nu dă rezultate, ne asumăm această responsabilitate. Stafful trebuie să rămână în continuare, pentru ca echipa să nu treacă prin momente și mai grele (...) Indiferent ce se întâmpla, decizia era luată. Sânt singurul responsabil (...) Sper ca începând de miercuri să câștige. Nu mai contează jocul, ci punctele.”, a declarat Rădiu după meci.
 
Antrenorul a făcut un atac subtil la adresa celor care se pretind steliști însă pentru acest post cer sume foarte mari de bani.
 
„Sper ca antrenorii care se tot dau steliști la TV să vină să să ajute echipa! Ei au mai fost chemați, dar au cerut 25.000 de euro. Să vină pe alți bani și să arate cât de steliști sânt (...) Dacă nu am nici licență, ce oferte să am? Trebuie să-mi continui studiile. Mi-aș fi dorit să nu fim în această situație”, a mai spus Mirel Rădoi. 



Sursa foto: gsp.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii