Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Sănătății atenționează „Consultațiile în spațiul online neautorizat se situează în afara eticii profesionale”

ro

17 Jun, 2014 20:54 1711 Marime text
Ministerul Sănătății a comunicat Agerpres că serviciile de specialitate și consultațiile medicale se acordă numai în unități sanitare și cabinete medicale acreditate.

„Atragem atenția că orice demersuri de a acorda consultații și de a pune diagnostice medicale în spații neacreditate sau în spațiul online neautorizat se situează în afara eticii profesionale și pot aduce grave prejudicii de sănătate publică”, a atenționat Ministerul Sănătății.

Potrivit Agerpres, SpitalOnline.ro, prima platformă de live chat medic - pacient la nivel european, a fost lansată astăzi în România. Inițiativa aparține unui grup de medici români, ce beneficiază de sprijinul unor specialiști din Marea Britanie. Este vorba de o investiție de aproximativ 30.000 de euro.

Mihai Râșcu, inițiator al proiectului a declarat pentru Agerpres că au drept de liberă practică pe teritoriul României, iar consultațiile sunt „automat sunt legale".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii