Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important din partea Termocentrale Constanța Se oprește apa caldă în tot orașul din cauza unei avarii!

ro

13 May, 2024 17:21 1593 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Termocentrale Constanța informează consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice din CET PALAS.
     
Termocentrale Constanța informează consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice din CET PALAS.

Pentru executarea lucrărilor de remediere, Termocentrale Constanța este nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, Termoficare Constanța, și implicit către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. 

„Menționăm că aceste lucrări pot fi efectuate numai cu oprirea totală a instalațiilor de producere”, precizează sursa citată.


Oprirea se va face în data de 14.05.2024, începând cu ora 22:00.

Lucrările se vor desfășura în cursul zilei de miercuri, 15 mai 2024, iar procedurile privind încărcarea și repornirea instalațiilor de transport agent termic din municipiul Constanța vor începe miercuri noaptea. 

Operatorul Termoficare Constanța a fost informat asupra programului de oprire.  

„Înțelegem disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile în vederea repunerii în funcțiune a instalațiilor de producere a energiei termice în timpul estimat.

Informații suplimentare pot fi obținute, în regim non stop, de la Dispeceratul Termocentrale Constanța, la numărul de telefon: 0241 585 300”, a încheiat sursa citată.Citește și:
Termoficare Constanța: Revine apa caldă și căldura la anumiți consumatori din Tomis Nord!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii