Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesta Marmură şi Travertin SRL şi Solid House SRL, în Topul Naţional al Firmelor Private din România şi în Topul Judeţean al Societăţilor din Judeţul Constanţa 2016 (galerie foto)

ro

03 Nov, 2017 16:49 7592 Marime text
Societăţile Solid House SRL şi Mesta Marmură şi Travertin SRL au urcat pe podiumul Topului Naţional al Firmelor Private din România 2016, organizat de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, şi pe podiumul Topului Judeţean al Societăţilor din Judeţul Constanţa 2016, organizat de CCINA Constanţa.
 
Cea de-a XXV-a ediţie a Topului Naţional al Firmelor Private din România 2016, organizată vineri, 3 noiembrie, de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, a fost găzduită de Grand Hotel JW Marriott din Bucureşti. Firmele participante la Topul Naţional al Firmelor Private din România au o cifră de afaceri cumulată în 2016 de peste zece miliarde de lei, un profit brut de peste un miliard de lei şi peste 33 de mii de salariaţi. În funcţie de profitul brut, cifra de afaceri, productivitate şi performanţă globală, au fost acordate mai multe categorii de premii: Naţionale generale (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru cele nou înfiinţate); Naţionale pe domenii de activitate - cod CAEN (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru cele nou înfiinţate); Regionale generale (micro, mici, mijlocii, mari şi pentru cele nou înfiinţate).
 
Societatea Solid House SRL
a obţinut premiul la Categoria Profit brut obţinut, subcategoria Întreprinderi mijlocii, iar societatea Mesta Marmură şi Travertin SRL - locul II la aceeaşi categorie.


 
Premiate şi de CCINA Constanţa 


Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa a organizat, joi seara, cea de-a XXIV-a ediţie a festivităţii Topul Judeţean al Societăţilor din Judeţul Constanţa 2016, cel mai important eveniment anual al comunităţii de afaceri din judeţ. Evenimentul a fost găzduit de Complexul Melody din Mamaia. Conducerea CCINA a premiat firmele constănţene situate pe primele trei locuri şi a acordat trofee de excelenţă unui număr de 67 de societăţi care au ocupat, fără întrerupere, primul loc în topul judeţean în ultimii cinci ani.
 
Societatea Mesta Marmură şi Travertin SRL s-a clasat pe primul loc la categoria Tăierea, fasonarea şi finisarea pietrei, subcategoria Întreprinderi mijlocii. De asemenea, şi societatea Solid House SRL a obţinut premiul I la categoria Lucrări de construcţii şi alte proiecte inginereşti, subcategoria Întreprinderi mici.
 


Despre cele două societăţi 

Firma Mesta Marmură şi Travertin SRL a luat fiinţă în anul 2009 şi se ocupă de „intermedieri în comerţul cu produse diverse“. Cu o tehnologie de ultimă oră, societatea utilizează doar materie brută de primă calitate, creând noi produse cu design elitist pe piaţa pietrei naturale. Societatea livrează, la comandă, oriunde în România, orice tip de piatră naturală, trepte, glafuri, blaturi, lavoare, căzi, fântâni, statui, coloane, iar satisfacţia clienţilor este primordială pentru societate. În anul 2016, compania a realizat o cifră de afaceri de 17.901.468 de lei şi un profit de 366.953 de lei.
 
SC Solid House SRL se ocupă cu „lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti“, fiind cunoscută că dezvoltator imobiliar, care a ridicat mai multe blocuri de locuinţe în Constanţa şi în staţiunea Mamaia. În anul 2016, societatea a declarat o cifră de afaceri de 29.129.239 de lei şi un profit de 8.657.387 de lei.
 
„Prin multă muncă şi dăruire, putem obţine multe. La ambele societăţi, Mesta Marmură şi Travertin SRL şi Solid House SRL, avem câte 50 de angajaţi“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, reprezentantul celor două societăţi, general manager Gur Bilal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii