Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul lui Liviu Dragnea către Klaus Iohannis „Ne-a făcut de râs”

ro

03 Feb, 2019 20:13 1012 Marime text
Președintele PSD Liviu Dragnea a organizat o conferință de presă, duminică seara, după ședința Comitetului Executiv Național, în care a vorbit despre bugetul de stat pe 2019 și a lansat noi acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis, scrie antena3.ro.

Liviu Dragnea a spus că Iohannis ne-a făcut de râs, pentru că a blocat numirea unor ambasadori ai României.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că reprezentanţii coaliţiei mai aşteaptă puţin în privinţa propunerilor pentru Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Transporturilor, precizând că preşedintele trebuie să explice de ce nu îi vrea pe Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.

„Decizia noastră este să mai aşteptăm puţin. Să vedem dacă domnul preşedinte Klaus Werner Iohannis ne spune ceva, de ce nu a vrut, de ce nu îi vrea. Poate ne răspunde şi de ce blochează blocarea unor ambasadori”, a afirmat Dragnea într-o conferinţă de presă, adăugând că şeful statului l-a primit pe ambasadorul Israelului, în condiţiile în care România nu are reprezentant diplomatic în Israel de mulţi ani.

De asemenea, liderul PSD a afirmat că unul dintre pilonii pe care se va baza bugetul din 2019 îl reprezintă investiţiile, care vor fi asigurate atât la nivel naţional, cât şi la nivel local.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii