Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre despre escapada lui Nicuşor în supermarket-ul din New York "Dacă are plosca după el, nu înseamnă ca nu poate să se plimbe "

ro

26 Aug, 2014 12:45 2744 Marime text
Ca în fiecare marţi, Radu Mazăre dă cu subsemnatul la IPJ Constanţa, pentru că edilul se află sub control judiciar, fiind cercetat în dosarul construirii campusului social "Henri Coandă". Mazăre a fost întrebat ce părere are despre faptul că Nicuşor Constantinescu a fost fotografiat la cumpărături, într-un supermarket din Statele Unite ale Americii, alături de un bărbat şi o femeie. "Nu ştiu, nu am urmărit. Era cu bărbatul sau era cu femeia? Am vorbit acum vreo săptămână, are drenul în burtă şi aşteaptă să îşi termine infecţia ca să poată să facă radioterapia. Dacă are drenu-n burtă şi plosca după el, asta nu înseamnă ca nu poate să se plimbe sau să ia aer. Doar nu poate să stea numai în pat şase luni de zile că face ...cum se numesc alea?... d-alea pe spate. Daca poate să umble sa umbe. Sunt oameni bolnavi de cancer care s-au plimbat până au întins copita“, a declarat Radu Mazăre la ieşirea de la IPJ.  „Nu am idee când vine în ţară“ a mai spus Mazăre cu privire la şederea lui Nicuşor în America..


Conform comisarul.ro, o persoană care se autodenumeşte "Năpârca" pe conturile de socializare a susrprins din nou un instantaneu cu Nicuşor Constantinescu, după cel de acum câteva săptămâni, când şeful CJC, care se tratează la New York în urma unei intervenţii chirurgicale pentru cancer la prostată, a fost filmat fumând pe terasa unui restaurant. Şeful CJC are emis pe numele său un mandat internaţional de arestare, după ce judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis definitiv ca Nicuşor Constantinescu, să fie arestat preventiv. Și totuși, până în prezent autorităţile române nu au finalizat procedurile pentru cererea de extrădare din SUA a baronului de Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii