Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:04 26 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Dunca este noul secretar general al CIADO

ro

08 Nov, 2015 17:16 1527 Marime text
 
Președinte demis al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Marius Dunca, este noul secretar general al Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO).
 
„Marius Dunca, după demiterea de către prim-ministrul Victor Ponta, a fost solicitat de zeci de ONG-uri să facă parte din board-ul acestora. Academicianul Bălăceanu Stolnici, președintele CIADO România, a primit cu multă satisfacție venirea domnului Dunca spre CIADO — cea mai titrată organizație antidrog din România — membră în organismele de specialitate ale Comisiei Europene și Națiunile Unite, printre atribuțiile domnului Dunca intrând reformarea celor 47 sucursale ale CIADO și numirea noilor directori a Centrelor INFO — CIADO. Dl. Dunca are o mare capacitate organizatorică, lucru dovedit în toată perioada cât a fost președintele ANPC, și o bună colaborare cu tinerii, dar este și un bun specialist în drepturile și libertățile fundamentale, ceea ce nu face decât să fie un plus pentru societate”, se arată într-un comunicat transmis de CIADO, potrivit agerpres.ro.
 
Mâine, președintele CIADO România — acad. Constantin Bălăceanu Stolnici și secretar general Marius Dunca, vor susține o conferință de presă la sediul Ministerului Afacerilor Externe, cu ocazia semnării Acordului de Parteneriat dintre CIADO și Sindicatul Național al Funcționarilor Publici. Sursa foto: paginadebanci.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • comentarii 08 Nov, 2015 21:00 Dreptul fundamental al consumatorului conform Og 21/92* este de afi protejat impotriva riscului de a achizitiona produse sau de a li se presta servicii(ex. Colectiv....evenimente....spectacol...alim.publica...servire bauturi alcoolice sau nonalcoolica) care pot pune in pericol viata si securitatea omului. Este sau nu vinovat? Foarte bine ca dl Ponta l-a demis...trebuia anterior......Dar cei de la OPCMBucuresti de ce nu se simt sa demisioneze si directorul de supraveghere control Anpc? Clubul nu este de azi, de maine.....de ani de zile functioneaza....nimeni nu l-a inchis, conform og 21/92*? Unde este protectia noastra ? Sau se uita doar la eticheta produsului si preturi? Pacat ca unii din nou au incredere in asemenea oameni....gustul la sfarsit le va fi amar! De demisionat nu demisioneaza niciodata, caci nu are onoare, ci va posta el in victima!?