Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Bute vrea sa isi apere titlul

ro

05 Jan, 2009 14:52 1563 Marime text

Pugilistul Lucian Bute a acceptat condiţiile pentru a-şi apăra titlul mondial la categoria super-mijlocie, versiunea IBF, în faţa sportivului Mads Larsen.

Contractele nu au fost semnate deoarece danezul doreşte o sumă mare de bani pe cu care organizatori nu sunt de acord. Bute este foarte aproape de o confruntare cu Larsen, însă data şi locul urmează să fie stabilite. Mads Larsen, în vârstă de 35 de ani, are în palmares de 52 de victorii (37 KO) şi două înfrângeri. Directorul Sauerland Event, Chris Meyer, a declarat că Lucian Bute a acceptat să boxeze cu Larsen, doar că danezul insistă să primească mai mulţi bani.

Unul din aspectele care ar face necesară grăbirea discuţiilor ar putea fi faptul că pe 6 ianuarie va avea loc licitaţia pentru un meci eliminatoriu între Librado Andrade şi un alt pugilist al Sauerland, ucraineanul Vitali Tsipko, tot la versiunea IBF. Dacă Larsen nu va accepta condiţiile pentru o înfruntare cu Bute, ar fi dificil să-l vedem pe Tsipko procedând la fel, pentru că astfel va evita o meci eliminatoriu periculos şi va putea lupta direct pentru titlul mondial", notează BoxingScene.com, informează Mediafax.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii