Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Seminarul internațional „Conservarea biodiversității în spațiul carpato-danubiano-pontic, un secol de la Marea Unire”, la Palatul Cercului Militar Național

ro

05 Dec, 2018 17:44 1344 Marime text
Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, vicepremierul și ministru al mediului, Grațiela Leocadia Gavrilescu, și comisarul european Karmenu Vella, responsabil pentru mediu, afaceri maritime și pescuit, vor lua parte joi, 6 decembrie, de la ora 14.00, la Seminarul internațional „Conservarea biodiversității în spațiul carpato-danubiano-pontic, un secol de la Marea Unire”, care se va desfășura la Palatul Cercului Militar Național din Capitală.

Activitatea, care se înscrie în seria proiectelor aniversare dedicate Centenarului Marii Uniri, se constituie într-un „arc peste timp” în ceea ce privește responsabilitățile factorilor decidenți de a prețui moștenirile înaintașilor și a le transmite urmașilor.

De asemenea, în cadrul evenimentului va fi prezentată macheta Centrului de excelență pentru protecția mediului, modul de organizare a acestuia și a obiectivelor pe care le are în vedere după operaționalizare, și va fi sigilată o „Capsulă a timpului – Centenar, Marea Unire”, care va fi amplasată în zona în care urmează să se construiască clădirea centrului.

Cei care doresc să participe la activitățile subsumate seminarului vor fi așteptați joi, 6 decembrie, între orele 13.30 și 13.45, la Palatul Cercului Militar Național (str. Constantin Mille, nr. 1).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii