Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu „Mă apăr și voi continua să mă apăr”

ro

11 Sep, 2015 13:04 1519 Marime text
 
Traian Băsescu s-a prezentat, astăzi, din nou la Parchetul General. Fostul preşedinte a fost chemat să dea declarații în dosarul în care este acuzat că a amenințat-o pe Gabriela Firea. La sosirea la Parchet, Băsescu a spus că se simte bine şi că va răspunde la întrebările procurorilor. 

La ieșire, Băsescu a declarat: „Mă apăr și voi continua să mă apăr”.

Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaş, a declarat, la sosirea la Parchetul General că, astăzi, se audiează „un inculpat ca toţi inculpaţii", făcând referire la Traian Băsescu.

„Astăzi (n.r. vineri) va avea loc procedura normală: audierea unui inculpat ca toţi inculpaţii de teapa lui. Traian Băsescu va trebui să ne explice de ce agresarea către doamna senator Firea, că nu-şi va găsi soţul acasă, nu constituie o ameninţare. El speră să schimbe finalul acestui dosar, eu nu cred că se va întâmpla asta", a spus Lucian Bolcaş.

Avocatul a mai precizat că "odată şi odată trebuie să se aleagă apele". "Se ştie că există doua categorii de oameni: unii care reprezintă civilizaţia şi buna cuviinţă şi alta care reprezintă ceea ce Octavian Paler denumea mârlania", a completat Bolcaş.



Sursa: România TV
Sursa foto: opiniatimisoarei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii