Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea „M-a surprins arestarea pentru a treia oară a Alinei Bica”

ro

02 Sep, 2015 23:15 2517 Marime text
 
Fosta şefă PMP, Elena Udrea, a declarat astăzi la România TV că a fost surprinsă de noua arestare a fostei şefe DIICOT, Alina Bica. Deputatul a adăugat că „după nebunia din toamnă-primăvară, când a debutat această politică penală de arestări preventive care nu a existat în România până acum, a crezut că lucrurile s-au mai liniştit".

Elena Udrea a precizat la România TV că Alina Bica o va ajunge în curând când vine vorba despre cererile de arestare şi urmărire penală.

„Faptul că Alina Bica a fost din nou arestată preventiv, a treia oară, mă gândeam că este în situaţia care mă va ajunge din urmă în curând, eu având vreo nouă cereri de arestare şi urmărire penală în total. M-a surprins arestarea ei pentru că am crezut că după nebunia din toamnă-primăvară când a debutat această politică penală de arestări preventive care nu a existat în România până acum, lucrurile s-au mai liniştit", a declarat Elena Udrea la România TV.

Fosta şefă PMP s-a arătat contrariată de faptul că instanţa supremă a decis că nu este un pericol social însă aceasta a fost arestată preventiv a treia oară.

„M-a suprins să constat că se află la a treia arestare preventivă, Alina Bica nu poate fi un pericol social pentru că Înalta Curte a decis în mod definitv, în luna aprilie, că ea nu reprezintă un pericol social (...) Ea este acuzată tot pentru o faptă de corupţie, considerându-se în aprilie că nu e pericol public, acum, în septembrie constatăm că Alina Bica devine din nou pericol public", a mai precizat Elena Udrea.




Sursa: România TV
Sursa foto: investigatiimedia.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii