Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări începute şi apoi stopate CSS1 Constanţa trage noi semnale de alarmă în privinţa sălii polivalente

ro

27 Jul, 2016 11:41 2236 Marime text
Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa trage noi semnale de alarmă în privinţa sălii polivalente din curtea proprie.

Construcţia a început în 2009, dar lucrările s-au oprit apoi. „Sala este gata în proporţie de 70%. Lucrurile au tărăgănat, iar finanţarea de la minister a întârziat. Constructorul ne-a dat în judecată, ne-a venit şi o somaţie. Până nu apare o hotărâre judecătorească definitivă, nu putem face o nouă licitaţie, pentru continuarea lucrărilor“, a declarat Iulian Popa, directorul adjunct al CSS1, care i-a expus situaţia, astăzi, deputatului de Constanţa Mihai Tararache, sosit la faţa locului.

Din pricina problemelor existente, antrenamentele grupelor sportive se desfăşoară cu dificultate în cele două săli de la CSS1, iar birourile administrative au fost mutate din vechiul sediu (o clădire construită în 1910) în două vestiare dintr-o sală. Alte grupe sportive se pregătesc în alte locaţii din Constanţa.

În curtea CSS1, multe spaţii sunt împrejmuite, pe ele şi pe două terenuri cresc buruieni, iar conducerea a amenajat o intrare prin afară pentru copii într-una dintre cele două săli (cea unde se pregătesc grupele de iniţiere). O altă problemă este cea a chiriilor pe care trebuie să le plătească CSS1 pentru folosirea celorlalte săli din Constanţa care se pregătesc şi joacă copiii, deşi ele aparţin tot statului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii