Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loteria Bonurilor Fiscale. Rezultatele extragerii de astăzi

ro

19 Jul, 2015 21:17 1541 Marime text
Loteriei bonurilor fiscale a intrat într-o nouă fază. În această seară, de la orele 20,10,  în studioul TV al Loteriei Române a aut loc tragerea aferentă bonurilor din iunie. Au fost desemnaţi maximum 100 de câştigători, printr-o altă extragere, fondul de premiere fiind tot de un milion de lei. Ca şi în cazul ultimei extrageri ocazionale desfăşurate în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel că în prima se va extrage o bilă reprezentând ziua emiterii bonului, iar apoi vor fi trase trei bile pentru valoarea bonului, care poate fi între 1 şi 999 lei.
În urma extragerii s--a stabilit că ziua câștigătoare aferentă lunii iunie este 1 iunie. Valoarea câștigătoare a bonului fiscal este 509. Deci valoarea bonului este 509, fără a lua în calcul zecimalele.
Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română (CNLR), pentru o perioadă de minimum 30 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii