Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuitorii din Illinois se tem pentru penisurile lor din cauza peştilor cu dinţi umani

ro

20 Feb, 2016 13:56 2031 Marime text
Oamenii din Illinois (SUA) refuză din nou să facă baie în râul Lou Yaeger. Ei susţin că în apele râului a fost descoperit "temutul" peşte Pacu. Acest pește este ciudat, având dinți asemănători oamenilor.

Peştelui i s-a dus faima după ce a fost lansat zvonul că ar ucide bărbaţii, atacându-le organele genitale. De fapt, este vorba despre două persoane din statul situat în vestul Oceanului Pacific, care au murit după ce au fost muşcate de Pacu de penisuri şi au sângerat abundent. Specialiştii spun că ar fi doar o coincidenţă faptul că au atacat penisurile bărbaţilor.
 
Localnicii din Papua Noua Guinee i-au pus numele de "Tăietorul de bile". Şi totuşi, autoritățile atrag atenția că oamenii nu ar trebui să se teamă de exoticul peşte.
 
"E un pic înfricoşător să te întâlneşti cu un peşte cu astfel de dinţi, însă oamenii nu au motive să se teamă. Pacu preferă nucile, melcii sau frunzele, iar dacă nu găsesc astfel de hrană atunci atacă alţi peşti", a precizat Jim Cadwell, administratorul lacului.
 
Pestele Pacu face parte din aceeaşi familie de peşti ca şi Piranha, singura mare deosebire dintre cele două specii fiind că dinţii "Tăietorului de bile" sunt mai lungi şi seamănă foarte mult cu cei ai oamenilor, în timp ce Piranha este recunoscut pentru dinţii lui zimţaţi.



Sursa foto: wsbteam.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii