Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea – „Premierul nu trebuie să fie de la PSD”

ro

04 Nov, 2015 14:47 1744 Marime text
 
Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat, astăzi în urmă cu câteva minute, că social-democraţii îi vor face preşedintelui Klaus Iohannis o propunere de premier care să ţină cont şi de solicitările din societate, însă nu a vrut să dea niciun nume.
 
Însă, Victor Ponta a declarat că va propune ca, până la procedurile de desemnare a unui nou guvern, ministrul Apărării, Mircea Duşa, să fie premier interimar.
 
„Am stabilit în coaliţie că după ce Victor Ponta va transmite la Cotroceni demisia să şi propunerea pentru premierul interima, vom aştepta chemarea la cotroceni pentru consultări. Vom merge cu o propunere care sperăm să fie acceptată şi care să întrunească susţinerea Parlamentului. Vom face o propunere care să ţină cont de evoluţia şi dinamică din societate. Vom face o propunere care să ţină cont şi de solicitările din societate şi principiile stabilite în coaliţie. Coaliţia la această ora este o structura stabilă. Facem o propunere care să strângă o majoritate în Parlament.
Nu va pot spune niciun nume, pentru că vreau să i-l propun preşedintelui Iohannis înainte. Premierul nu trebuie să fie de la PSD. După ce vom primi invitaţia de la Iohannis voi spune care este propunerea mea, a partidului”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit romaniatv.net.
 
Tot el a subliniat faptul că social-democraţii nu sunt de acord cu propunerea PNL de a se organiza alegeri anticipate.
 
„Asta ar însemna că în următoarele câteva luni să fie un guvern instabil, în condiţiile în care trebuie adoptată legea buget. Un guvern instabil nu poate să ţină lucrurile sub control”, a precizat Liviu Dragnea, conform aceleiași surse. 
 
 

Sursa foto: pressalert.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii