Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La un pas de a fi măcelărit, din greşeală

ro

25 Oct, 2012 14:56 1298 Marime text
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a lui Vasile Dobre, acuzat de tentativă de omor şi violare de domiciliu.

Cei care anchetează cazul spun că în noaptea de 4 noiembrie, în jurul orelor 02.00, bărbatul, după ce a consumat anterior băuturi alcoolice, înarmat cu o secure a pătruns în casa unei persoane din Delta Dunării, prin forţarea uşii de acces. Inculpatul este acuzat că i-ar fi aplicat victimei multiple lovituri cu muchia şi lama securii în părţile superioare şi inferioare ale corpului, cu intenţia de a-i curma viaţa.

Poliţiştii mai spun că bărbatul a realizat că a greşit apartamentul şi persoana pe care a agresat-o nu este cea căutată. El s-ar fi deplasat, mai apoi, la garsoniera victimei pe care o căuta, aflată în acelaşi bloc, unde înarmat securea, a forţat uşa de acces şi ar fi încercat să-i provoace acesteia leziuni în zona craniană.

Cea de-a doua victimă a reuşit să dezarmeze agresorul şi, la lumina lanternei unei brichete, l-ar fi recunoscut pe acesta ca fiind Vasile Dobre. Deoarece, după comiterea faptelor, autorul a fugit cu o căruţă trasă de doi cai şi s-a ascuns în zona de baltă, s-a solicitat emiterea unui mandat de arestare în lipsă.

În urma examinării medico-legale a victimei, pe corpul acesteia au fost identificate 14 răni, în zona toracică, a coapselor, a membrelor superioare, constând în plăgi tăiate şi zdrobite, cât şi o fractură a antebraţului drept. Leziunile cauzate au necesitat pentru vindecare un număr de 42-45 zile de îngrijiri medicale.

După ce la data de 27 septembrie s-a dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, în lipsă, acesta a fost identificat la scurt timp şi a fost reţinut de organele de poliţie, fiind pus în executare mandatul de arestare preventivă, astfel că urmărirea penală a fost finalizată cu inculpatul în stare de arest.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii