Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Tir răsturnat între Mircea Vodă şi Satu Nou. Şoferul, aruncat din cabină. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto+video)

ro

26 Sep, 2018 15:22 4732 Marime text
Un accident rutier a avut loc miercuri după-amiază, între localităţile Mircea Vodă şi Satu Nou. Din primele informaţii, un TIR s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, o persoană a fost rănită.

La locul accidentului intervin elicopterul SMURD, un echipaj SMURD şi o autospecială de stingere de la Detaşamentul Medgidia.

Potrivit ISU Constanţa, şoferul în vârstă de 46 de ani a fost aruncată din cabina autocamionului. Conform medicilor, victima prezintă traumatism cranian cu alterarea stării de conștiență. A fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la UPU.

Şoferul este din localitatea Vadu Oii, judeţul Constanţa.

UPDATE 15.36:
Potrivit IPJ Constanţa, astăzi în jurul orei 14.53, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a condus un autocamion cu semiremorca din directia Cernavodă către Medgidia, iar la aproximativ 2 kilometri la iesirea din localitatea Mircea Voda, a părăsit partea carosabilă si s-a rasturnat în afara părții carosabile. A rezultat rănirea gravă a conducătorului auto. Politiștii constănțeni prezenți la fața locului pentru fluidizarea traficului și stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

UPDATE 16.21: În aceste momente, circulaţia este oprită.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii