Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Dosare penale pentru mai mulţi şoferi. De ce au fost sancţionaţi

ro

22 Nov, 2018 12:50 947 Marime text
Potrivit IPJ Constanţa, la data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Lupeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 15:20, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate, pe strada Dezrobirii, din municipiu.

La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 16:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, care a condus un autoturism, pe DJ 391, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Corbu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au depistat un tânăr, care a condus un autoturism, pe strada Dimitrie Cantemir, din oraș, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii