Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:13 28 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni au în atenţie siguranţa participanţilor la evenimentele publice organizate în week-end

ro

28 Jun, 2019 09:01 1101 Marime text
În  acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa,  I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale  vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice la o serie de evenimente organizate în zona de responsabilitate.
 
Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii, prevenirea şi combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale faţă de cei care comit fapte antisociale.
 
Evenimentele anunţate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenţi sunt următoarele:  Festivalul Înghețatei - în perioada 27-30 iunie; Zilele orașului Ovidiu - în perioada 28-30 iunie;  sărbătoarea religioasă “Sfinții Apostoli Petru și Pavel” la Constanța și Medgidia - în perioada 28-29 iunie; concertul susținut de Smiley și formația Accent pe plaja 3 Papuci- astăzi, 28 iunie; Cupa Bodyguard 2019, la Mangalia - sâmbătă,29 iunie;
         
Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.

Dacă situaţia o impune, se poate solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau prin sesizarea celui mai apropiat echipaj.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii