Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarm constănţean, campion la Expoziţia naţională de păsări şi animale mici

ro

22 Dec, 2015 11:08 2075 Marime text
În perioada 3-6 decembrie, în oraşul Lugoj, s-a desfăşurat Expoziţia naţională cu participare internaţională, de păsări şi animale mici, ediţia 2015.

La această competiţie, plutonierul adjutant Mihai Daniel Constantin din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a câştigat titlul de campion naţional la porumbei, rasele Strasser şi Maria Stuart (Guleraţi).

Jandarmul constănţean nu este la prima performaţă de acest gen, reuşind să îşi adjudece titlul de campion la aceleaşi rase şi la alte competiţii de gen, organizate în anii precedenţi. “Pasiunea mea pentru porumbei am dobândit-o de mic. Tatăl meu a crescut porumbei, aşadar această pasiune mi-a intrat în sânge de când eram mic. Acum am 39 de ani şi planuri mari. Doresc să îmi îmbogăţesc colecţia de trofee  iar pentru viitor mi-am propus să particip şi la competiţiile internaţionale de acest gen. În prezent am peste 150 de exemplare, toate de rasă, procurate atât de la crescători renumiţi din ţară dar şi din crescătoria proprie, porumbei cu care particip frecvent la expoziţii”, spune Constantin Mihai. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii