Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Jaf armat la o bancă din Arad. Infractorul a abandonat banii pe stradă!

ro

29 Sep, 2016 13:03 2851 Marime text
Un jaf armat a avut loc, în această dimineaţă, la o bancă din Arad.
 
Un bărbat cu o cagulă neagră inscripționată cu un craniu şi purtând un pistol a intrat într-o sucursală bancară dintr-un cartier important din Arad.
 
Unul dintre angajații băncii a vrut să meargă spre bărbatul mascat atunci când acesta a intrat în sucursală, moment în care acesta din urmă a îndreptat arma spre el, iar angajatul a făcut un pas înapoi.
 
Martorii susţin că un bărbat, care cântărea aproximativ 50kg, a ieșit din bancă purtând pe cap o cagulă, în spate un rucsac și un pistol în mână. Atacatorul s-a făcut nevăzut printre blocuri.
 
La fața locului se alfă mai multe echipaje de poliție și jandarmi, inclusiv conducerea IPJ Arad, în vreme ce mai mulți polițiști și jandarmi au împânzit cartierul pentru a-l căuta pe atacator.

UPDATE: 
Un bărbat cu fața acoperită cu o cagulă a jefuit astăzi o sucursală bancară din municipiul Arad, de unde a sustras, sub amenințarea unui pistol, care ulterior s-a dovedit că ar fi fost de jucărie, 86.000 de lei, bani pe care individul i-a abandonat apoi la circa 200 de metri distanță de banca tâlhărită.
 
Purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Camelia Tuduce, a declarat, pentru Agerpres, că Poliția a fost sesizată, la ora 11:55, cu privire la comiterea unei fapte de tâlhărie într-o unitate bancară din cartierul arădean Micălaca.
 
Potrivit reprezentantului IPJ Arad, casiera a fost amenințată de un bărbat care avea pe cap o cagulă cu un pistol, femeia dându-i acestuia suma de bani aflată în casierie, respectiv 86.000 de lei.
 
După comiterea atacului, bărbatul a părăsit unitatea bancară, abandonând la circa 200 de metri distanță un rucsac în care polițiștii au găsit suma de bani, o pereche de mănuși, o cagulă și un pistol de jucărie.
 
În unitate se mai aflau la momentul comiterii jafului încă două persoane angajate ale băncii.
 
Polițiștii s-au mobilizat pentru identificarea și prinderea autorului acestui jaf, a mai menționat comisar Camelia Tuduce.

 
sursa foto: specialarad.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii