Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jaf la o bancă din Mangalia! Suspectul, sub control judiciar

ro

24 Feb, 2022 09:15 1713 Marime text

 
 
Bărbatul suspectat că, la jumătatea lunii ianuarie 2022, ar fi jefuit o bancă din Mangalia, a scăpat de arestul la domiciliu! Tribunalul Constanța a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.
 
Decizia este definitivă!
 
Inculpatul a fost obligat la respectarea următoarelor obligaţii, pe durata măsurii: a) să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară şi la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară şi instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la Secţia de politie in a carei raza domiciliază, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 18 ianuarie 2022, în jurul orelor 16:00, purtând o mască de protecție chirurgicală la nivelul feței şi o căciulă pe cap, inculpatul a pătruns în sediul unei bănci comerciale din municipiul Mangalia, unde l-a informat pe un angajat al băncii că are asupra sa o bombă şi l-a ameninţat că o va detona dacă nu va primi toţi banii din casierie, pentru ca ulterior să îl sechestreze pe acel angajat, până la intervenţia firmei de pază alarmate şi a organelor de poliţie.
 
După negocierea cu inculpatul, când acesta ceruse suma de 500.000 lei şi o maşină pentru a pleca de la locul faptei, organele de poliţie au reuşit să îl dezarmeze pe cel în cauză de un cuţit şi au stabilit că asupra sa nu exista de fapt nicio bombă.
 
În cursul investigaţiilor inculpatul şi-a motivat acţiunea ilicită prin aceea că datora suma de 6.000 de lei unei bănci, iar că veniturile sale erau insuficiente pentru achitarea creditului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Jaf la un bancomat din Lumina! Prima condamnare (VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii