Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:59 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ITM dă amenzi drastice

ro

04 Aug, 2016 14:49 1316 Marime text
În perioada 28-30 iulie s- au  desfășurat acțiuni de control în  cadrul ” Campaniei Naționale privind identificarea cazurilor de muncă nedeclarată la agenții economici care își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor”. 

Au fost  verificaţi atat din punct de vedere al relaţiilor de muncă cât și din punct de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă un număr de 21  agenți economici care își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor pe raza județului Constanta .Au fost sancționați  pentru muncă fără forme legale un număr de trei angajatori, unde au fost depistate un număr total de 9 persoane. S-au aplicat două  amenzi contravenționale în valoare de 20.000 lei iar pentru 1 angajator la care au fost depistate șapte  persoane fără forme legale de angajare , a fost sesizat  Parchetul de pe Lângă Judecatoria Constanta. 

Serviciul Control Securitate si Sănătate in Munca, la cei 21 de angajatori verificaţi, a dispus un numar de 54 masuri de remediere a neconformitatilor constatate, s-au aplicat 54 de sancțiuni din care  8 amenzi contravenționale in valoare de 33.000 lei.            

Ti-a placut articolul?

Comentarii