Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iordănescu - Jucătorii echipei naționale au făcut cadou trei goluri adversarilor

ro

29 May, 2016 23:49 1940 Marime text
După înfrângerea suferită de România în amicalul cu Ucraina, selecționerul Anghel Iordănescu a spus că jucătorii echipei naționale au făcut cadou trei goluri adversarilor.
 
„A fost o primă repriză foarte bună, în care am controlat în mare parte jocul și am marcat. Poate dacă nu era acea greșeală din finalul primei reprize în care am fost egalați... Dar toate celelalte goluri primite provin din greșeli individuale nepermise. Repriza a doua a fost una care efectiv ne-a scăpat de sub control, cel puțin în prima sa parte. Una cu foarte multe greșeli individuale și cu trei goluri primite făcute cadou adversarului, lucru care, din punct de vedere psihologic ne-a pus la pământ. În final am reușit să mai marcăm două goluri, dar insuficient. Trebuie să învățăm din aceste greșeli. Sunt nepermise pentru jucători cu mare experiență. Au intrat relaxați în repriza a doua, crezând că jocul este la discreția lor”, a spus, la Digi Sport, Iordănescu.
 
Reamintim că naționala de fotbal a României a fost învinsă de formația Ucrainei cu scorul de 4-3 (1-1), în această seară, într-un meci de pregătire pentru EURO 2016.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii