Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România, la Euro 2024 Ianis Hagi - „Cred în destin. Suntem fericiți“. O nouă poveste de familie Iordănescu - Hagi!

ro

19 Nov, 2023 08:25 1031 Marime text


Cu o etapă înaintea încheierii grupei preliminare, echipa națională de fotbal a României a obținut calificarea matematică la Campionatul European din Germania, care se va disputa în 2024.

Tricolorii au învins Israel cu 2-1, iar România merge din nou la un turneu final.

Golul victoriei a fost marcat de Ianis Hagi.

Pe urmele taților! România a obținut mari performanțe cu Anghel Iordănescu selecționer și Gheorghe Hagi liderul din teren al echipei, iar acum fiii lor, Edward Iordănescu și Ianis Hagi, au conlucrat pentru calificarea la Euro.

Cred că ne-am calificat pe merit. Ne-am simțit pregătiți să obținem această calificare. Eu cred în destin, nu în coincidențe. Muncesc de mic, sunt muncitor, iar acest grup a muncit de mult timp. Încă de la primul meci din preliminarii am fost pregătiți să obținem această performanță. Suntem fericiți, am vrut să le transmitem fanilor că România e pregătită să meargă la Euro. Am avut un plan, iar golul Israelului nu l-a modificat. Ne-am adaptat situației, am gestionat bine momentele dificile din timpul partidei. Știam că vom reuși să înscriem. Ne doream să-i facem fericiți pe suporteri și vrem să mai reușim o dată, cu Elveția, cu stadionul plin, a declarat Ianis Hagi.

Felicitări, România! Felicitări, tricolori! Naționala României s-a calificat la Euro 2024 din Germania!, este mesajul de pe pagina de Facebook a Farului Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (Echipa națională de fotbal a României)

Citește și:


Naționala României s-a calificat la Campionatul European Germania 2024. Golul victoriei, marcat de Ianis Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii